De Vischpoort in Elburg | Veluwe | Gelderland

Wandelingen mogelijk:
dinsdag t/m zaterdag
vanaf 13:00 uur.


Contact en reserveringen:
0525-621724
06-39461407   (noz)
info@culinairestadswandeling.nl

Volg de culinaire stadswandeling op Facebook   Volg de culinaire stadswandeling op Twitter

Reviews


Review personeel Liander Haderwijk:

Wij hebben genoten van de culinaire stadswandeling. De wandeling was verrassend, geweldig om zoveel historie dicht bij huis te vinden. De gids was goed, hij wist waar hij het over had, vriendelijke man ook.

Review Centre Of Expertise Beverages EAME:

Bij deze nogmaals hartelijk dank voor de geweldige middag die we met onze afdeling in Elburg hebben gehad ! We hebben er allemaal van genoten, het mooie stadje, je uitleg, het lekkere eten enz..De manier hoe je dit georganiseerd en uitgevoerd hebt is fantastisch, echt een aanrader!

Review Mari van Gestel:

We hebben vorige week met onze bedrijfsafdeling deelgenomen aan de Culinaire Stadswandeling door Elburg en daarbij een fantastische middag beleefd. Onder leiding van een sympathieke en zeer deskundige gids hebben we het mooie stadje bezocht, en daarbij van heerlijke culinaire gerechten kunnen proeven bij verschillende restaurants en speciaalzaken. De rondleidingen in o.a. de smederij en het museum waren zeer informatief. De tocht was perfect georganiseerd. Een echte aanrader voor een verrassend uitje met het bedrijf of familie !

Review Stichting SKO:

Het was gisteren een geslaagde avond. De rondleiding was leuk en het eten was goed. De mensen vertelden vol passie hun verhaal. Alleen bij restaurant x moest ik alle drankjes betalen, terwijl in de offerte staat dat er één drankje is inbegrepen. Ondanks aandringen, was dit echt niet mogelijk. reactie: In goede harmonie is het misverstand met de eigenaar van het restaurant uit de wereld geholpen, en we hopen zo problemen in de toekomst te voorkomen. Zojuist is het bedrag aan u overgemaakt.
reactie:
Bedankt voor de goede afhandeling. en....geen punt hoor.
St. Vérian: Wij hebben als team erg genoten van de wandeling, Elburg, jullie informatie, het eten en elkaar! Het was super!
Ook leuk dat meerdere mensen zeiden dat ze nog een keer terug zouden komen in Elburg!! Dat is dan een mooie PR geweest, komt de middenstand wellicht ook ten goede:)
Hartelijk dank en een fijn weekend nog!

Review St.Carrefour peroneeluitje:

Nogmaals, het was een geweldige middag. We hebben genoten van de leuke wandeling en de verhalen die met humor verteld werden! Dank!

Review:

We willen je allereerst nog extra bedanken voor de geweldige middag die je zo goed geregeld hebt. We ontvingen van iedereen lovend commentaar. En gelukkig werkte het weer fantastisch mee. Het enige minpuntje dat we van sommigen hoorden was dat ze het nagerecht wat minder culinair vonden. Nou ja, smaken verschillen.
reactie: We zijn het eens met het minpuntje van het nagerecht. Dit was te gewoon. We zijn er wel vaker geweest met een groep en toen was het wel goed en origineel. Bij de culinaire wandeling hoort constante kwaliteit. Daarom reden voor verbetering. We evalueren zelf ook steeds alle aspecten en proberen zo ons steeds te verbeteren. Onze excuses hiervoor!

Review:

De collega’s hebben erg genoten van de stadswandeling in Elburg! En we hebben heerlijk gegeten. Fijn dat u ook het goede weer heeft kunnen leveren!
Ik wens u ook fijne dagen en een goed nieuwjaar.
Vriendelijke groeten
Hillie Keijser
Stichting Proo

Review via Rijsgaerdhoeve:

Onze gasten vonden de stadswandeling erg leuk. Deze was dus zeker geslaagd. Allereerst onze hartelijke dank voor een fantastische dag in Elburg! Zowel wij als onze gasten, waren zeer verrukt met alles wat ons geboden werd en wat we gezien, gehoord en beleefd hebben. Alle lof aan Henk en zijn collega (waarvan ik de naam vergeten ben) en alle deelnemende restaurants van de Culinaire stadswandeling Elburg.

Review:

Elburg was voor ons allemaal een openbaring, een parel van Gelderland. Een stadje dat we wel van naam kennen, maar dat wij blijkbaar onterecht links hebben laten liggen. Zeer de moeite waard, zeker op de manier van een culinaire wandeling.

Natuurlijk speelde het prachtige weer ook mee, net als de gezellige drukte in de hoofdstraat, en juist de rust in de andere straten. Perfect dus. De ontvangst in het museum en de eerste kennismaking (en oriëntatie) met Elburg's geschiedenis, was goed gekozen. Misschien een tip: vooral op een warme dag zou een ontvangst, of eerste stop direct erna, een terras of café kunnen zijn om de dorst te lessen? Dan kan dat wellicht meteen gecombineerd worden met een lunch. De meeste mensen zullen, net als ons gezelschap, van verre komen en zijn dus al lang van huis. Dorst en trek staan dan bovenaan het wensenlijstje.

De lunch bij Le Papillon was prima op een gezellig terras. Heel fijn als er echt rekening met je gehouden wordt. Aangezien we vanwege de reistijden al een kleine snack in Wezep genomen hadden - tot 2 uur wachten is voor velen te laat zonder even iets in de maag te hebben - heeft een deel van het gezelschap geen gebruik van de lunch gemaakt of zich beperkt tot een broodje. Daarentegen viel een pilsje (of twee) in goede aarde.

Over de rondleiding kan ik lang uitweiden, maar laat ik het kort houden: perfect. De gids was aardig, bescheiden, kundig, soepel in de omgang. Wat moet ik nog meer zeggen. Voor ons voelde hij al heel snel als iemand van ons. Zonder een ander tekort te willen doen, het is jammer dat hij maar een keer of vijf deze rondleiding doet. Je zou hem iedere groep gunnen. Overigens was de korte kennismaking met zijn collega net zo aangenaam. Ik kan me voorstellen dat we met hem ook een vlekkeloze dag gehad zouden hebben.

Gedurende de rondwandeling werd ons meer dan een korte blik gegund in het Nationaal Orgelmuseum (bijzonder!) en werden we nog even gewezen op een bijzondere winkel die het bekijken meer dan waard is, De Plantage. We werden daar tot ieders verrassing en verbazing uiterst hartelijk naar binnen gepraat. Blijkbaar was er een misverstand geweest met de gemaakte afspraken, maar voor ons was dit een heerlijk en onverwacht rustpunt met een verrukkelijk drankje en heerlijke hapjes, amuses bijna. En het enthousiasme van de eigenaars was aanstekelijk.

Het eten bij Da Pietro was heerlijk. Ook hier weer een mooie plek in het restaurant. Zeer gewaardeerd! Prima bediening en heerlijk eten, mooi opgediend. Kortom, een feestje op zich. Reden voor nog een korte wandeling om de overtollige calorieën weg te werken. Lekkere avondlucht, mooie, sfeervolle straatjes langs de buitenrand, een korte blik op de haven. Ook daar weer zeer veel sfeer, anders dan in de stadskern, maar zeer herkenbaar voor ons Zeeuwen.

Tot slot, en afsluiting van een fantastische dag, koffie en een heerlijk - ja het wordt eentonig - toetje. Lekker tot onszelf terugkomend en beseffend dat aan alles een eind komt, hebben we afscheid genomen van Henk en zijn we op ons gemakje langs volle terrassen lopend (waarom moest ik aan Parijs denken?) weer naar het parkeerterrein gelopen om ook daar afscheid van elkaar te nemen. Ieder zijns weegs.

Thuisgekomen en de dag erna kregen we meerdere keren enthousiaste reacties van onze gasten. Iedereen blij.

Review:

We hebben gisteren met z'n allen genoten van de culinaire stadswandeling! Alle deelne(e)m(st)ers vonden het een geweldig initiatief. Naast het mooie weer is ook de info welke Henk gaf en de manier waarop hij de groep begeleidde zeer goed ontvangen. Via deze weg nogmaals hartelijk dank!

Review A. Schreuder:

Met dit berichtje wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor een geslaagde dag,
Nogmaals hartelijk bedankt!

Review Marieke Peters- Morgen College:

Wij vonden het dinsdag erg leuk! Bedankt voor het regelen en het fijne contact.